Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGE49VI4A Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGE49VI4A Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som är oerhört energieffektiv. Kyl och frys rymmer tillsammans 413 liter och de högerhängda dörrarna går att hänga om.

Från 8 495 kr till 13 078 kr
·

Placering 10 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(93 omdömen)
 • 5

  83%

 • 4

  17%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE49VI4A Rostfritt Stål är 8 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Bosch som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 302 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 70 centimeter.

 • Kylfrys från Bosch
 • Höj-och sänkbara fötter
 • 70 cm bred
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Kylreserv på 44 timmar ifall strömmen skulle gå

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 111 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bosch KGE49VI4A. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 8495 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.92 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.