Trendande
Liebherr Liebherr CNno 4313 NoFrost Orange Orange
Liebherr Logotyp

Liebherr Liebherr CNno 4313 NoFrost Orange Orange

En fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Volymen på frysen ligger på 95 liter. Den kan själv frosta av frysen.

Pris 7 253 kr
·

Placering 952 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr Liebherr CNno 4313 NoFrost Orange Orange är 7 253 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen CNno 4313 NoFrost från Liebherr kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 95 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Se temperatur och andra indikationer på en display
  • Håller kylan i 26 timmar efter strömavbrott
  • Omhängbara dörrar
  • Kylfrysen har en vikt på 65 kg
  • Utrustad med flaskhållare

I kylskåpet hittar du 5 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 209 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 209 liter helt på egen hand också.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Som du förstår så är Liebherr CNno 4313 NoFrost en mycket praktisk kylfrys med många lockande finesser och egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 7253 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.