1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
Rea -34%
Siemens KG39EVI4A Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som är oerhört energieffektiv. Bredden ligger på 60,0 cm. Dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Pris 7 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.1

Baserat på 54 omdömen

 • 5

  56%

 • 4

  19%

 • 3

  15%

 • 2

  4%

 • 1

  7%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG39EVI4A Rostfritt Stål är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen KG39EVI4A från Siemens kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok. Med en kapacitet i kylen på 249 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer.

 • 230V(220-240V)
 • Hyllor av glas
 • Hela enheten har en vikt på 78 kg
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Dynamisk kylning

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 88 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Siemens KG39EVI4A har mätts upp till 201 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 35 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Siemens KG39EVI4A. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 7990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.