Samsung RS67N8210WW Vit

Samsung RS67N8210WW Vit

Denna fristående kylfrys har bra energieffektivitet. 407 liter kyl borde duga till ett normalstort hushåll. Den använder naturgas till kylningen.

Pris 14 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS67N8210WW Vit är 14 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Samsung som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. Kylen har en volym på 407 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

  • Vid strömavbrott håller den kylan i 10 timmar
  • Kylfrys från Samsung
  • Förvaringsvolym i frysen på 202 liter
  • Ljudnivå på 39 decibel
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

För dig som har många munnar att mätta kommer den här kylfrysen komma väl till användning. Frysen har en kapacitet på 202 liter, vilket får klassas som väldigt stort. Du kommer ha gott om plats att förvara allt från bröd till kött och andra råvaror.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Samsung RS67N8210WW. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 14995 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.