1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
50+ bevakar
Samsung RS68N8941SL/EF Rostfritt Stål

Samsung RS68N8941SL/EF Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med behändigt sida-vid-sida-utförande. En familj borde klara sig med en frys på 210 liter. Temperaturen regleras med MultiFlow-teknologi.

Pris 381 kr
·

Placering 14 i Kylfrysar

Amazon UK

fr.381 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 163 omdömen

 • 5

  81%

 • 4

  12%

 • 3

  4%

 • 2

  1%

 • 1

  2%

Fin kyl/frys!

Tyst - elegant - och mycket mer... bara man bör vara uppmärksam på är djupet, är det något djupare än en vanlig kylskåp, vilket också gör det lite svårt att nå de bakre objekt i kylskåpet. annars är vi helt nöjda.

E-postanvändare
et år sedan

Bra

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RS68N8941SL/EF Rostfritt Stål är 381 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Samsung levererar här sin RS68N8941SL/EF som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. Då kylen har en volym på 383 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer.

 • 72 cm djup
 • Årlig energiförbrukning på 382 kWh
 • Belysning av energisnåla LED-lampor
 • Separat ställ för flaskor
 • Uppmätt ljudnivå till 39 decibel

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 10 timmar.

Samsung RS68N8941SL/EF ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Samsung RS68N8941SL/EF. För tillfället är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 381 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 4.70 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.