Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGE39VI4A Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGE39VI4A Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Bredden ligger på 60,0 cm och den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Från 8 495 kr till 13 790 kr
·

Placering 57 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(42 omdömen)
 • 5

  60%

 • 4

  21%

 • 3

  10%

 • 2

  5%

 • 1

  5%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE39VI4A Rostfritt Stål är 8 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bosch som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 88 liter.

 • Hyllor av glas
 • Automatisk avfrostning
 • Separat ställ för flaskor
 • 65 cm djup
 • Kylens dörr har 4 hyllor och fack

Bosch KGE39VI4A ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 201 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

Kylen har en volym på 249 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Bosch KGE39VI4A. För tillfället är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 8495 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.