Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trendande
AEG RCB83724KX Rostfritt Stål

AEG RCB83724KX Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som har energiklassningen A++. Volymen på frysen ligger på 91 liter och den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Från 11 990 kr till 15 695 kr
·

Placering 242 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RCB83724KX Rostfritt Stål är 11 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från AEG. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 250 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • 60 cm bred
  • Kylen har 6 lådor och hyllor
  • Dynamisk kylning
  • Kylen är över frysen
  • Frostas av automatiskt

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Sammantaget är RCB83724KX från AEG en riktigt bra kylfrys med bra finesser och egenskaper. För tillfället är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 11990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.