Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trendande
LG GSX960MTAZ Svart

LG GSX960MTAZ Svart

Du har här en fristående kylfrys enkelt överskådligt sida-vid-sida-utförande. Volymen på kylskåpet ligger på 405 liter. Den har hyllor gjorda av glas.

Pris 29 990 kr
·

Placering 120 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSX960MTAZ Svart är 29 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

LG levererar här sin GSX960MTAZ som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 196 liter.

  • 179 cm hög
  • Kyl din dryck med is direkt i dörren
  • Frysen har 6 förvaringsutrymmen
  • Varnar om du glömmer stänga dörren
  • 405 liter förvaringsvolym i kylskåpet

Om kylskåpsbelysning inte vore nog så har den här modellen något så lyxigt som belysning i frysen. Att rota runt i hela frysen efter den där gamla matlådan eller din infrysta kyckling är ett minne blott.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 405 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för en större familj. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 405 liter helt på egen hand också.

Sammantaget är GSX960MTAZ från LG en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 29990 kr. Det är också en topprankad produkt sett till popularitet. Om man jämför produktens pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.