Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  100%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje NRKI4182E1 Integrerad är 10 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Det här är en integrerad kylfrys från Gorenje. Det innebär att den kan byggas in och kläs med träpanel för att skapa en enhetlig känsla med din övriga köksinredning. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 68 liter. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • 55 cm djup
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 16 timmar
 • Kylen är över frysen
 • Klimatklassad enligt T, N, ST
 • Automatisk avfrostning

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 68 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 248 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 248 liter helt på egen hand också.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 230 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Gorenje NRKI4182E1. Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 10999 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.