Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RS5FK6608SL Rostfritt Stål

Samsung RS5FK6608SL Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har mycket bra energiklassning. Frysen har en bra volym på 161 liter och dörrarna är av så kallad fransk typ.
Pris 16 543 kr
  • Butiker(0)

  • Utländska(1)

    Från 16 543 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Alla priser visas exklusive frakt. Just nu finns det inga aktuella butiker som säljer Samsung RS5FK6608SL Rostfritt Stål, datan som visas är historiska priser.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Samsung som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. I frysen har du en volym på 161 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++.

  • Ljudnivån mäter upp till 40 decibel
  • Dubbla dörrar
  • MultiFlow-teknik håller matvaror fräscha längre
  • Kylen har 5 lådor och hyllor
  • Frysen har 6 förvaringsutrymmen

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 161 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Samsung RS5FK6608SL ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 183 cm hög, 91 cm bred och 72 cm djup.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RS5FK6608SL. För tillfället är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 16543 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.