Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trendande
AEG RMB86321NX Rostfritt Stål

AEG RMB86321NX Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Kylskåpet har en bra volym på 417 liter och det finns en inbyggd kallvattenkran.

Från 12 891 kr till 16 714 kr
·

Placering 42 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RMB86321NX Rostfritt Stål är 12 891 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen från AEG är konstruerad med en så kallad fransk dörr. Det innebär att frysen dras ut som en låda och kylen har dubbla dörrar. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 417 liter.

  • Kylens förvaringsvolym ligger på 417 liter
  • Dubbla dörrar
  • Belysning via LED-lampor
  • Dynamisk kylning
  • 77 cm djup

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

AEG RMB86321NX ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 43 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 12 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Som du märker så finns mycket bra att säga om AEG RMB86321NX. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 12891 kr. Det är också en av de allra mest populära produkterna. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.