AEG RCB93734MX Rostfritt Stål

AEG RCB93734MX Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har oerhört bra energieffektivitet. Totalt rymmer den här kombinerade kylen och frysen 341 liter och frysen är frostfri drivs av naturgas.

Pris 12 791 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RCB93734MX Rostfritt Stål är 12 791 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen RCB93734MX från AEG kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 250 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Omhängbara dörrar
  • Utrustad med temperaturvarnare
  • Separat ställ för flaskor
  • Hyllor av glas
  • Kylen har 6 lådor och hyllor

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Kylen har en volym på 250 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos AEG RCB93734MX. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 12791 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.