Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RH5FK6698SL Rostfritt Stål

Samsung RH5FK6698SL Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. 395 liter kyl borde duga till ett normalstort hushåll och inbyggd LED-belysning i kylen är praktiskt.

Pris 28 586 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RH5FK6698SL Rostfritt Stål är 28 586 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Samsung som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. I frysen har du en volym på 180 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

  • Kylfrysen har en vikt på 128 kg
  • Varnar om du glömmer stänga dörren
  • Fristående kylfrys
  • Inbyggd belysning i kylen
  • Frysen har 6 förvaringsutrymmen

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten. Och som om vatten inte vore lyxigt nog är den även utrustad med en ismaskin. Ljumna drycker är ett minne blott.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 40 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du förstår så är Samsung RH5FK6698SL en mycket praktisk kylfrys med mycket praktiska egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 28586 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.