Cylinda KF 4385N V Vit

Cylinda KF 4385N V Vit

Du har här en fristående kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Volymen på frysen ligger på 94 liter. Dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Jämför pris från 7 290 kr till 8 495 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda KF 4385N V Vit är 7 290 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Cylinda som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 94 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

  • Utrustad med glashyllor
  • 60 cm bred
  • Kylen har 5 förvaringsutrymmen
  • Energiförbrukning på 263 kWh per år
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 230 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Cylinda KF 4385N V ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 42 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 263 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Sammantaget är KF 4385N V från Cylinda en mycket praktisk kylfrys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 7290 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Cylinda Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.