Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Cylinda KFZ 2385NB V Vit

Cylinda KFZ 2385NB V Vit

En fristående kylfrys från Cylinda med kylen ovanpå frysen. Hela kyl-/fryskombin är 59,5 cm bred. Den har högerhängda dörrar.

Från 7 190 kr till 9 344 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda KFZ 2385NB V Vit är 7 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KFZ 2385NB V från Cylinda kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 202 liter, vilket får räknas som ganska stort. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++.

  • 68 cm djup
  • Uppmätt ljudnivå till 42 decibel
  • Varnar om temperaturen inte står rätt till
  • Förbrukar 268 kWh per år
  • Klimatklassad enligt T, SN

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 268 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 42 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Cylinda KFZ 2385NB V. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 7190 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.