Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trendande
Scandomestic RKB 301 Svart

Scandomestic RKB 301 Svart

En fristående kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Kyl-/fryskombin har en total volym på 300 liter och på den här modellen är dörrarna högerhängda.

Från 9 799 kr till 13 699 kr
·

Placering 422 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Scandomestic RKB 301 Svart är 9 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Scandomestic som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 209 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Kylen är över frysen
  • Energiförbrukning på 292 kWh per år
  • Hela enheten har en vikt på 78 kg
  • Höj-och sänkbara fötter
  • Kylfrys från Scandomestic

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Frysen har en volym på 91 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 190 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Scandomestic RKB 301. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 9799 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör RKB 301 till ett bra köp.