Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 13 omdömen

 • 5

  46%

 • 4

  38%

 • 3

  8%

 • 2

  0%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RCB53421NX Silver är 6 749 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från AEG. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 91 liter. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Tillverkad av AEG
 • Kylen har 6 förvaringsutrymmen
 • Kylreserv på 20 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Belysning av energisnåla LED-lampor
 • Energiklass A++

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 220 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

AEG RCB53421NX ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 43 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Sammantaget är RCB53421NX från AEG en väldigt trevlig kylfrys med bra egenskaper och finesser. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 6749 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör RCB53421NX till ett bra köp.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.