Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Siemens KG49NXX4A Svart

Siemens KG49NXX4A Svart

En fristående Siemens-kylfrys som är oerhört energieffektiv. Volymen på frysen ligger på 105 liter. De högerhängda dörrarna går att hänga om.

Från 11 490 kr till 12 495 kr
·

Placering 132 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(16 omdömen)
 • 5
  94%
 • 4
  0%
 • 3
  6%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
Nivå 2
5 månader sedan (ändrad)*
3,0

Siemens iQ300 KG49NXX4A - Funkar ej - Computersalg

Köpte kylen/frysen av Computersalg fick hem den 31/10. Varan funkar ej, Computersalg skickade en ny utan kostnad vilket vi är tacksamma för.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG49NXX4A Svart är 11 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en praktisk kylfrys från Siemens som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 70 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 105 liter.

 • Energiförbrukning på 202 kWh per år
 • Antibakteriellt skydd
 • Kylens dörr har 4 förvaringsutrymmen
 • 230V(220-240V)
 • Varnar om temperaturen behöver justeras

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Måtten på den här kylfrysen är 203 cm på höjden, 70 cm på bredden och 67 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Frysen har en volym på 105 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Siemens KG49NXX4A. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu kostar KG49NXX4A 11490 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.