Husqvarna QRT4223W Vit
Husqvarna Logotyp

Husqvarna QRT4223W Vit

Denna fristående Husqvarna-kylfrys har kylen över frysen. Volymen på frysen ligger på 91 liter och dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Pris 8 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna QRT4223W Vit är 8 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Husqvarna. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Med en kapacitet i kylen på 220 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

  • Snabbfrysningsfunktion
  • 185 cm hög
  • Utrustad med glashyllor
  • Uppmätt ljudnivå till 43 decibel
  • Dörrarna går att arrangera om

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 20 timmar.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 43 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Husqvarna QRT4223W. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 8995 kr. Det är också en topprankad kylfrys sett till popularitet. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör QRT4223W till ett bra köp.

Jämför alla Husqvarna Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.