Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.7

Baserat på 7 omdömen

 • 5

  57%

 • 4

  14%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  29%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB50RCRB Beige är 26 095 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du kylfrysen FAB50RCRB tillverkad av Smeg som är fristående. Kylfrysar av den här typen som har frysen ovanpå kylen kan passa bra för dig som inte behöver jättemycket utrymme i frysen utöver det allra mest nödväniga. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 343 liter.

 • Kylreserv på 10 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Uppmätt ljudnivå till 44 decibel
 • Årlig energiförbrukning på 300 kWh
 • Belysning via LED-lampor
 • 230V(220-240V)

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 343 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 343 liter helt på egen hand också.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 97 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Smeg FAB50RCRB. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 26095 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.