Trendande
Grundig GWN 21210 X Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Grundig GWN 21210 X Rostfritt Stål är 23 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen GWN 21210 X från Grundig kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 73 liter. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+.

 • Dubbla dörrar
 • Förvaringsvolym i kylen på 416 liter
 • Belysning via LED-lampor
 • Frysen har en förvaringsvolym på 73 liter
 • 76 cm bred

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 43 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 179 cm hög, 76 cm bred och 78 cm djup.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Grundig GWN 21210 X. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 23495 kr. Det är också en topprankad produkt sett till popularitet. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Grundig Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.