Miele KFN 15943 D edt/cs Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN 15943 D edt/cs Rostfritt Stål är 29 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Miele som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 75 centimeter. I frysen har du en volym på 115 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

 • Kylen har 8 lådor och hyllor
 • Kylen är över frysen
 • Varnar om temperaturen behöver justeras
 • Klimatklassad enligt SN, T
 • Årlig energiförbrukning på 289 kWh

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Miele KFN 15943 D edt/cs har mätts upp till 202 cm hög, 75 cm bred och 63 cm djup.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 289 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Som du förstår så är Miele KFN 15943 D edt/cs en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med flera lockande finesser och egenskaper. Om du prisjämför KFN 15943 D edt/cs på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 29995 kr. Det är också en av de allra mest populära produkterna. Om man jämför produktens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.