Rea -25%
Gorenje NRKI4181A1 Integrerad

Gorenje NRKI4181A1 Integrerad

En integrerad kylfrys som är energieffektiv. Frysdelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 68 liter. Dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Jämför pris från 4 557 kr till 10 395 kr
·

Placering 590 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje NRKI4181A1 Integrerad är 4 557 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Vill du ha en enhetlig känsla i köket bör du ha en integrerad kylfrys som den här NRKI4181A1 från Gorenje. Denna kylfrys kan alltså byggas in och kläs med paneler för att matcha köksluckor och övrig köksinredning. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 68 liter.

  • Omhängbara dörrar
  • Kylfrys från Gorenje
  • Integrerad kylfrys
  • Dynamisk kylning
  • Kylen är över frysen

Gorenje NRKI4181A1 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 16 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Gorenje NRKI4181A1. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 4557 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör NRKI4181A1 till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.