Rea -19%
Samsung BRB260087WW Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 115 omdömen

 • 5

  80%

 • 4

  16%

 • 3

  3%

 • 2

  1%

 • 1

  1%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung BRB260087WW Integrerad är 6 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Samsung bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 72 liter.

 • Energiförbrukning på 239 kWh per år
 • Belysning via LED-lampor
 • 55 cm djup
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Klimatklassad enligt SN, T, N, ST

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Samsung BRB260087WW ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 14 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Samsung BRB260087WW. Om du prisjämför BRB260087WW på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 6495 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.