AEG SDB41411AS Integrerad

AEG SDB41411AS Integrerad

Denna integrerade AEG-kylfrys har en bra energiklassning. Volymen på frysen ligger på 38 liter. Inbyggd LED-belysning i kylen är praktiskt.

Pris 5 226 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG SDB41411AS Integrerad är 5 226 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här har du en kombinerad kyl och frys från AEG som är integrerad. Integrerade kylfrysar kläs med en panel för att skapa en enhetlig känsla med dina köksluckor och övrig inredning. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter. Kylen är medelstor med sin volym på 180 liter.

  • Kylen har 5 lådor och hyllor
  • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
  • Energiklass A+
  • 230V(220-240V)
  • Kylens förvaringsvolym ligger på 180 liter

Kylen har en volym på 180 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 239 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Som du förstår så är AEG SDB41411AS en väldigt trevlig kylfrys med mycket bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5226 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.