Smeg FAB50RSV Silver

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.7

Baserat på 7 omdömen

 • 5

  57%

 • 4

  14%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  29%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB50RSV Silver är 22 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Smeg som har frysen monterad ovanför kylen. Vilket kan passa bra för dig som inte har jättemycket att frysa in utöver det allra mest nödvändiga. På bredden är hela enheten uppmätt till 80 centimeter. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 97 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

 • 80 cm bred
 • Belysning via LED-lampor
 • Kylen har en förvaringsvolym på 315 liter
 • Ljudnivån mäter upp till 44 decibel
 • Frysen har 2 förvaringsutrymmen

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 97 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

I kylskåpet hittar du 7 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 315 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 315 liter helt på egen hand också.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Smeg FAB50RSV. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 22990 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.