AEG RCB63326OX Rostfritt Stål

AEG RCB63326OX Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys där kylen ligger ovanpå frysen. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 283 liter och du får bland annat ett flaskställ.

Pris 9 790 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RCB63326OX Rostfritt Stål är 9 790 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en bra kylfrys från AEG som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 91 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Höj-och sänkbara fötter
  • Snabbfrysningsfunktion
  • 91 liter förvaringsvolym i frysen
  • Förvaringsvolym i kylen på 192 liter
  • Kylfrys från AEG

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 253 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Frysen har en volym på 91 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos AEG RCB63326OX. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 9790 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla AEG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.