Trendande
Miele KFN28132D Vit

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.1

Baserat på 14 omdömen

 • 5

  50%

 • 4

  29%

 • 3

  14%

 • 2

  0%

 • 1

  7%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN28132D Vit är 9 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Miele. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 87 liter. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

 • Kylens förvaringsvolym ligger på 221 liter
 • Kylen är över frysen
 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Automatisk avfrostning

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 232 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Måtten på den här kylfrysen är 180 cm på höjden, 60 cm på bredden och 63 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 31 timmar.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Miele KFN28132D. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 9990 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.22 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.