Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
AEG RCB63727OX Rostfritt Stål

AEG RCB63727OX Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. Den kombinerade kylen och frysen har en total volym på 334 liter och på den här modellen är dörrarna högerhängda.

Från 11 490 kr till 14 399 kr
Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG RCB63727OX Rostfritt Stål är 11 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen RCB63727OX från AEG kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 91 liter.

  • Kylfrys från AEG
  • Energiklass A++
  • Reglaget styrs via en touchpanel
  • Belysning via LED-lampor
  • Displayen visar temperatur och övriga indikationer

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 18 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Som du förstår så är AEG RCB63727OX en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med flera åtråvärda egenskaper. Om du prisjämför RCB63727OX på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 11490 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta kylfrysarna för tillfället. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.