1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
LG GSX961NSAZ Rostfritt Stål
LG Logotyp

LG GSX961NSAZ Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys med behändigt sida-vid-sida-utförande. Kylskåpet har en bra volym på 405 liter och kylen har inbyggd LED-belysning.

Jämför pris från 19 890 kr till 22 431 kr
·

Placering 31 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 23 omdömen

 • 5

  87%

 • 4

  9%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  4%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSX961NSAZ Rostfritt Stål är 19 890 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från LG. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi. Kylen har en volym på 405 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

 • Separat ställ för flaskor
 • Hela enheten har en vikt på 132 kg
 • Håller kylan i 10 timmar efter strömavbrott
 • Frysen har 6 förvaringsutrymmen
 • Varnar om dörren inte stängs

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 376 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Måtten på den här kylfrysen är 178 cm på höjden, 91 cm på bredden och 72 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med LG GSX961NSAZ. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 19890 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.88 av 5 och alla dess bra egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.