Trendande
Liebherr ICBP 3266 Premium BioFresh Integrerad

Liebherr ICBP 3266 Premium BioFresh Integrerad

Det här är en integrerad kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Hela kyl-/fryskombin är 55,9 cm bred och den här modellen har högerhängda, omhängbara dörrar.

Jämför pris från 21 526 kr till 21 563 kr
·

Placering 1065 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr ICBP 3266 Premium BioFresh Integrerad är 21 526 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Liebherr som är integrerad. Integrerade kylfrysar kläs med en panel för att skapa en enhetlig känsla med dina köksluckor och övrig inredning. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 57 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. På bredden är hela enheten uppmätt till 56 centimeter.

  • Reglaget styrs via en touchpanel
  • Kylfrys från Liebherr
  • Dörrarna går att arrangera om
  • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
  • Höj-och sänkbara fötter

Frysen har en volym på 57 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 204 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 204 liter helt på egen hand också.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 177 cm hög, 56 cm bred och 54 cm djup.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Liebherr ICBP 3266 Premium BioFresh. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 21526 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.