Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Electrolux ENF2751AOW Vit
Electrolux Logotyp

Electrolux ENF2751AOW Vit

Denna fristående Electrolux-kylfrys har en bra energiklassning. Volymen på frysen ligger på 63 liter. Hyllorna är gjorda av glas.

Från 5 499 kr till 5 999 kr
·

Placering 62 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,0(17 omdömen)
 • 5

  35%

 • 4

  12%

 • 3

  12%

 • 2

  0%

 • 1

  41%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux ENF2751AOW Vit är 5 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en stilren kylfrys från Electrolux som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 63 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter.

 • Hyllor av glas
 • Kylfrys från Electrolux
 • 55 cm bred
 • Energiklass A+
 • 201 liter förvaringsvolym i kylskåpet

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 201 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 201 liter helt på egen hand också.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 255 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Electrolux ENF2751AOW ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Electrolux ENF2751AOW. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 5499 kr. Om vi jämför priset för den här kylfrysen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör ENF2751AOW till ett bra köp.