1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
Electrolux EN6086JOX Rostfritt Stål

En fristående kylfrys där frysen har utdragbar låda. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 536 liter och dörrarna är av så kallad fransk typ.

Jämför pris från 14 490 kr till 24 334 kr
·

Placering 5 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.1

Baserat på 28 omdömen

 • 5

  39%

 • 4

  46%

 • 3

  4%

 • 2

  4%

 • 1

  7%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN6086JOX Rostfritt Stål är 14 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen från Electrolux är konstruerad med en så kallad fransk dörr. Det innebär att frysen dras ut som en låda och kylen har dubbla dörrar. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 119 liter.

 • Fristående kylfrys
 • Kylen har en förvaringsvolym på 417 liter
 • Automatisk avfrostning
 • Vattendispenser direkt i dörren
 • Kylfrys från Electrolux

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 178 cm hög, 91 cm bred och 77 cm djup.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 410 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Rekommenderas för en större familj då kylen har en kapacitet på 417 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Sammantaget är EN6086JOX från Electrolux en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 14490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett högt snittbetyg på 4.33 av 5 och alla dess lockande attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.