Trendande
Liebherr CN 4813 Vit
Liebherr Logotyp

Liebherr CN 4813 Vit

Denna fristående kylfrys har frysen under kylskåpet. Kyl-/fryskombin är 60,0 cm bred och du behöver inte tänka på att avfrosta.

Jämför pris från 10 349 kr till 12 999 kr
·

Placering 924 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CN 4813 Vit är 10 349 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en snygg kylfrys från Liebherr som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Med en kapacitet i kylen på 243 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer.

  • Energiklass A++
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Kylen har en förvaringsvolym på 243 liter
  • Automatisk avfrostning
  • 60 cm bred

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 95 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 242 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Sammantaget är CN 4813 från Liebherr en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 10349 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.