Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGN49AI40 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGN49AI40 Rostfritt Stål

En fristående Bosch-kylfrys där kylen är underst och frysen ovanpå. Kyl-/fryskombin är 70,0 cm bred och den har inbyggd belysning i kylen.

Från 17 949 kr till 19 055 kr
·

Placering 80 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(16 omdömen)
 • 5

  69%

 • 4

  31%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGN49AI40 Rostfritt Stål är 17 949 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du kylfrysen KGN49AI40 tillverkad av Bosch som är fristående. Kylfrysar av den här typen som har frysen ovanpå kylen kan passa bra för dig som inte behöver jättemycket utrymme i frysen utöver det allra mest nödväniga. I frysen har du en volym på 105 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok.

 • Energiklass A+++
 • 203 cm hög
 • Frysen har en förvaringsvolym på 105 liter
 • Fristående kylfrys
 • Kylfrys från Bosch

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 330 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 330 liter helt på egen hand också.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 203 cm hög, 70 cm bred och 67 cm djup.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 105 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Bosch KGN49AI40. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 17949 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.56 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till ett bra köp.