Trendande
Indesit LR6S1W Vit

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.9

Baserat på 16 omdömen

 • 5

  31%

 • 4

  44%

 • 3

  13%

 • 2

  6%

 • 1

  6%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Indesit LR6S1W Vit är 4 825 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Indesit vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 75 liter. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

 • Kylreserv på 24 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
 • Energiklass A+
 • Varnar om temperaturen behöver justeras
 • Antibakteriellt skydd

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 159 cm hög, 60 cm bred och 66 cm djup.

Indesit LR6S1W ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 266 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Indesit LR6S1W. Det här är en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 4825 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Indesit Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.