Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
LG GSJ 560 PZXV Rostfritt Stål

LG GSJ 560 PZXV Rostfritt Stål

En fristående kylfrys med behändigt sida-vid-sida-utförande. Frysen har en bra volym på 197 liter. Dörrarna är av så kallad fransk typ.

Pris 15 999 kr
·

Placering 240 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(17 omdömen)
 • 5
  82%
 • 4
  12%
 • 3
  6%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSJ 560 PZXV Rostfritt Stål är 15 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 197 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

 • 91 cm bred
 • Frysens dörr har 2 hyllor och fack
 • Kylfrysen har en vikt på 123 kg
 • 394 liter förvaringsvolym i kylskåpet
 • 74 cm djup

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 197 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Finns det något värre än heta sommardagar när du inte har tillgång till is? Förmodligen inte. Lyckligtvis kommer det inte vara ett problem med denna GSJ 560 PZXV, då den lyxigt nog kommer utrustad med en ismaskin. När du ligger och sover eller klipper gräsmattan jobbar den här frysen på för fullt med att göra is åt dig.

Som du märker så finns mycket bra att säga om LG GSJ 560 PZXV. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 15999 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.71 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till en premiumprodukt.