Trendande
LG GSL761PZUZ Rostfritt Stål
LG Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 98 omdömen

 • 5

  88%

 • 4

  8%

 • 3

  1%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSL761PZUZ Rostfritt Stål är 13 803 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

LG levererar här sin GSL761PZUZ som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Kylen har en volym på 405 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

 • Fristående kylfrys
 • Kylens förvaringsvolym är 405 liter
 • Säkerhetslås för barn
 • Kylfrys från LG
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 10 timmar

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns mycket bra att säga om LG GSL761PZUZ. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 13803 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Den har ett högt snittbetyg på 4.61 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.