Trendande
LG GSL760SWXV Vit
LG Logotyp
ANNONS

Från Byggshop

GSL760SWXV

12 339 kr
Annons
Annons

Golvshop

fr.12 339 kr
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Annons

Liknande produkter

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSL760SWXV Vit är 10 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Då kylen har en volym på 405 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer.

  • Side-by-side konstruktion
  • Frysens förvaringsvolym är 196 liter
  • Årlig energiförbrukning på 419 kWh
  • Automatisk avfrostning
  • Inbyggd belysning i kylen

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 196 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos LG GSL760SWXV. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 10990 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta modellerna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.57 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.