LG GSJ960NSTZ Rostfritt Stål
LG Logotyp

Liknande produkter

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSJ960NSTZ Rostfritt Stål är 17 531 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från LG. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 405 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter.

  • 91 cm bred
  • 74 cm djup
  • Kylfrys från LG
  • Ljudnivån mäter upp till 39 decibel
  • 179 cm hög

Frysen har en volym på 196 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 376 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Sammantaget är GSJ960NSTZ från LG en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 17531 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.66 av 5 och alla dess bra attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.