Cylinda KF 3385NE RF Vit

Cylinda KF 3385NE RF Vit

Denna fristående kylfrys har kylen ovanpå frysen. Volymen på kylen ligger på 230 liter och inbyggd belysning i kylen är praktiskt.

Jämför pris från 9 995 kr till 19 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Cylinda KF 3385NE RF Vit är 9 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen KF 3385NE RF från Cylinda kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 94 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

  • 60 cm bred
  • Fristående kylfrys
  • Energiklass A++
  • Energiförbrukning på 263 kWh per år
  • Frostas av automatiskt

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här KF 3385NE RF än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Kylen har en volym på 230 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Cylinda KF 3385NE RF. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 9995 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Cylinda Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.