Samsung RB33J3315SA Grå

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.4

Baserat på 16 omdömen

 • 5

  44%

 • 4

  56%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB33J3315SA Grå är 7 500 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Samsung som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 230 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Vid strömavbrott håller den kylan i 20 timmar
 • Årlig energiförbrukning på 248 kWh
 • Kylens förvaringsvolym ligger på 230 liter
 • Inbyggd belysning i kylen
 • 60 cm bred

Samsung RB33J3315SA ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Sammantaget är RB33J3315SA från Samsung en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. Om du prisjämför RB33J3315SA på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 7500 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta kylfrysarna för tillfället. Den har ett bra snittbetyg på 4.57 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.