Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
LG GSL760PZXV Rostfritt Stål

LG GSL760PZXV Rostfritt Stål

En fristående kylfrys där kyl och frys står sida vid sida. Kylskåpet har en bra volym på 405 liter och om det är bråttom så går det att snabbfrysa.

Från 11 985 kr till 13 318 kr
·

Placering 34 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(39 omdömen)
 • 5

  64%

 • 4

  26%

 • 3

  8%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSL760PZXV Rostfritt Stål är 11 985 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

Det här är ett så kallat side-by-side skåp, vilket innebär att kyl och frys står jämsides varandra. Side-by-side är en amerikansk konstruktion som nu blir allt populärare även här hemma. Passar jättebra för dig som har ett större hushåll och brukar storhandla. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 196 liter.

 • Varnar om dörren inte stängs
 • Kyl och frys sitter sida vid sida
 • Klimatklassad enligt T
 • 73 cm djup
 • Frysen har en förvaringsvolym på 196 liter

Frysen har en volym på 196 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 10 timmar.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Sammantaget är GSL760PZXV från LG en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 11985 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 4.58 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.