LG GSB760PZXV Rostfritt Stål
LG Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 200 omdömen

 • 5

  74%

 • 4

  21%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  1%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG GSB760PZXV Rostfritt Stål är 12 339 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från LG som är av typen side-by-side. Med side-by-side menas att kyl och frys är bredvid varandra. På den amerikanska marknaden är de väldigt förekommande, men tack vare dess finesser och lyxiga känsla blir de allt populärare även här i europa. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. I frysen kommer du ha gott om plats för allt du kan tänka dig. Den har en volym på 220 liter vilket vi får klassa som mycket rymligt.

 • Energiklass A+
 • Frysen har 6 förvaringsutrymmen
 • Kylreserv på 10 timmar ifall strömmen skulle gå
 • Inbyggd kylbelysning
 • Fristående kylfrys

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Som du förstår så är LG GSB760PZXV en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med många praktiska finesser och egenskaper. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 12339 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.50 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla LG Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.