Siemens KG39NVI45 Rostfritt Stål

Siemens KG39NVI45 Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kylfrysen har en total volym på 366 liter. Den har inbyggd belysning i kylen.

Pris 15 624 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG39NVI45 Rostfritt Stål är 15 624 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Siemens. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 279 liter och är lagom för två till tre personer.

  • Frysen har en förvaringsvolym på 87 liter
  • Energiklass A+++
  • Ljudnivå på 36 decibel
  • Fristående kylfrys
  • Dynamiskt kylningssystem

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 182 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 279 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två till tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 279 liter helt på egen hand också.

Som du förstår så är Siemens KG39NVI45 en väldigt trevlig kylfrys med mycket fina egenskaper och finesser. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 15624 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör KG39NVI45 till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.