Bosch KGN39XI38 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.5

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  17%

 • 4

  50%

 • 3

  17%

 • 2

  0%

 • 1

  17%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGN39XI38 Rostfritt Stål är 12 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bosch som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 87 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Energiklass A++
 • Kylen har 8 lådor och hyllor
 • 60 cm bred
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Förvaringsvolym i frysen på 87 liter

Bosch KGN39XI38 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Måtten på den här kylfrysen är 203 cm på höjden, 60 cm på bredden och 66 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Bosch KGN39XI38. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att den i dagsläget kostar 12495 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.