Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 13 omdömen

 • 5

  54%

 • 4

  31%

 • 3

  8%

 • 2

  0%

 • 1

  8%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele KFN 29233 D bb Svart är 21 099 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Miele. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. I frysen har du en volym på 101 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • 60 cm bred
 • Dörrarna går att arrangera om
 • 201 cm hög
 • Kylfrys från Miele
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

För dig som brukar storhandla och frysa in mycket mat har den här kylfrysen lämpligt nog en snabbfrysningsfunktion. Frysens temperatur sjunker då snabbt under en kort period tills allt är fryst, sedan återgår den till normal temperatur.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 260 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två till tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 260 liter helt på egen hand också.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Miele KFN 29233 D bb har mätts upp till 201 cm hög, 60 cm bred och 69 cm djup.

Som du förstår så är Miele KFN 29233 D bb en mycket praktisk kylfrys med många bra egenskaper och finesser. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 21099 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett högt snittbetyg på 4.75 av 5 och alla dess praktiska attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Miele Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.