Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Siemens KG39NVW45 Vit

Siemens KG39NVW45 Vit

Det här är en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kyldelen i den här kylfrysen rymmer 279 liter. Det finns snabbfrysning.

Från 9 579 kr till 14 190 kr
·

Placering 154 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG39NVW45 Vit är 9 579 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KG39NVW45 från Siemens kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 87 liter.

  • 60 cm bred
  • 203 cm hög
  • Kylen har 8 förvaringsutrymmen
  • Energiklass A+++
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

Siemens KG39NVW45 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 36 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Sammantaget är KG39NVW45 från Siemens en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper och finesser. Det här är en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 9579 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör KG39NVW45 till ett bra köp.