Trendande
Gorenje ORK192BK Svart

En fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 227 liter. Bland dess funktioner finns antibakteriell yta.

Jämför pris från 8 990 kr till 13 295 kr
·

Placering 137 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 10 omdömen

 • 5

  60%

 • 4

  30%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  10%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje ORK192BK Svart är 8 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Gorenje. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 95 liter.

 • 64 cm djup
 • Kylen är över frysen
 • 194 cm hög
 • Inbyggd kylbelysning
 • Energiförbrukning på 232 kWh per år

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här ORK192BK än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Gorenje ORK192BK ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 40 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Gorenje ORK192BK. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 8990 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.