Liebherr CNbs 4315 Svart
Liebherr Logotyp

Liebherr CNbs 4315 Svart

Denna fristående kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Kylfrysen är 60,0 cm bred. Dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Pris 18 805 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNbs 4315 Svart är 18 805 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en utmärkt kylfrys från Liebherr som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Kylen har en volym på 220 liter, vilket får räknas som ganska stort. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Varnar om du glömmer stänga dörren
  • 185 cm hög
  • Snabbfrysningsfunktion
  • Kylen är över frysen
  • Tillverkad av Liebherr

Liebherr CNbs 4315 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 220 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 220 liter helt på egen hand också.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Liebherr CNbs 4315. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 18805 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.